top of page

Om oss

Som småföretagare är det skönt att kunna ägna sig åt sin kärnverksamhet och slippa lägga tid och energi på saker som någon annan gör bättre och snabbare. Det är där Ekonomistödet kommer in! 

Vi kan hjälpa dig med både stort och smått vad gäller ekonomin i ditt företag.

Vårt team

Så säger våra kunder

Annika och Camilla på Ekonomistödet har hjälpt oss att få riktigt bra ordning på ekonomin i bolaget. De tycks alltid ligga steget före! Det känns otroligt tryggt att ha dessa proffs som extern ekonomiavdelning. Att de dessutom är både trevliga och roliga att ha med att göra är en extra bonus!

Anna Chu Burn, VD AVEQIA / Chefs Library AB

Ekonomistödet i Skaraborg levererar enastående service tack vare deras engagemang och punktlighet! Med deras omfattande branschkunskap känner jag mig alltid säker. Jag rekommenderar dem starkt för deras effektiva arbete och pålitlighet. Den lilla bokföringsbyrån som tar sig an stora kunder som små. 

Johan Scharffenberg, CEO Begagnade Moduler

Serviceinriktade & alltid ett trevligt bemötande. Men framför allt professionella! 

Viktor, Svahnhs cykelaffär AB

Jag kan verkligen rekommendera Annika och Camilla på Ekonomistödet. De är proffsiga, har ordning och reda och är alltid snälla och hjälpsamma - perfekt för mig som soloföretagare, som inte är proffs på ekonomi och bokföring!

Martina Söderhielm

Att jobba med Annika och Camilla är för mig enkelt, värdefullt och tryggt.
Snyggt bemötande då de snabbt förstår mina frågor, utgångsläge och mina behov.
Snabba på att svara och känner mig alltid prioriterad

Ingela Berggren, Iblå Utveckling AB

bottom of page